vatten

Hudvård har med vatten att göra. Vatten är viktigt för hudens skönhet och vår hälsa. I boken Din kropp skriker efter vatten redogör Fereydoon Batmanghelidj om hur man kan bli friskare. Kronisk vattenbrist i kroppen orsakar de flesta av våra sjukdomar. Boken har sålts i mer än 500 000 ex och översatts till 15 språk.

Du består till största delen av vatten, kroppen cirka 70% och hjärnan hela 85%, och din kropp gör av med flera liter varje dag. Vattenbrist i kroppen är grundorsaken till många sjukdomar. Trots att kroppen består av cirka 70 procent vatten och hjärnan hela 85 procent, och trots att vi gör av med flera liter vatten varje dag, stannar vi sällan upp och funderar över var kroppen får sin påfyllning ifrån om vi inte dricker vatten regelbundet. Den här boken visar tydligt att kronisk vattenbrist i kroppen är orsaken till många av våra vanligaste sjukdomar.

Du får veta …

Hur brist på vatten påverkar hjärnans effektivitet och mentala skärpa. Varför andra drycker som te, kaffe och läsk inte kan ersätta vatten. Varför vatten är nyckeln till att gå ned i vikt utan att banta. Hur högt blodtryck kan behandlas naturligt, utan mediciner. Hur stress, oro och depressioner påverkas av vattenbrist. Och mycket mer …

Boken kom 2007 och har 223 sidor. Man kan hitta den på bokbörsen som säljer begagnade böcker.

>> www.bokborsen.se >>