PureCellTreatment
PureCellTreatmentceller

Få din hud att stråla

Vill du unna dig en ansiktsbehandling utöver det vanliga? En naturlig och ekologisk behandling med unika effekter som direkt får din hud att stråla?

MARIA ÅKERBERG är ensam i världen om att erbjuda Pure Cell Treatment med levande stamceller från växten Rosenrot. Stamcellerna är fyllda av livskraft och näring i form av antioxidanter och vitaminer som slussas in i din hud och bygger upp den på lång sikt. Cellförnyelsen ökar och dina hudceller blir mer motståndskraftiga, samtidigt som huden omedelbart får en ny lyster. Kan du ge din hud en bättre present?

Pure Cell Treatment är en skön och avkopplande behandling från början till slut. Din hudterapeut väljer ekologiska produkter från MARIA ÅKERBERG som passar din hud och förbereder den varsamt med rengöring och peeling. Stamcellerna hålls vid liv tills de penslas på huden – något som känns svalt, friskt och lugnande, ungefär som ett serum. Direkt börjar cellerna arbeta för din hudhälsa. Utmärkande för stamcellerna är att deras slutliga funktion ännu inte bestämts. Cellerna kan därför anpassa sig till din huds individuella behov och hjälper den att reparera sig optimalt.

De näringsrika stamcellerna masseras in på ansikte, hals och dekolletage samt händer och underarmar. Din hudterapeut väljer ansiktsmask, oljor och andra produkter för att ta hand om din hud på bästa sätt. Behandlingen avslutas med en djupgående och vitaliserande massage.

Pure Cell Treatment är en lyxig signaturbehandling som passar alla, men ger mest synligt resultat på mogen hud. Efteråt känns din hud mer utslätad, spänstig och återfuktad.

Världsnyhet: Rena, levande stamceller från Rosenrot

MARIA ÅKERBERG är först i världen med levande stamceller i hudvård. Ingen annan har lyckats ta fram stamceller från växtriket och hålla dem vid liv så länge som krävs. Den unika odlingen är resultatet av ett mångårigt samarbetsprojekt med ursprung från forskning vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp i Skåne.

 Vad är Rosenrot?

Växten har använts länge i traditionell medicin tack vare dess antiinflammatoriska egenskaper och höga halter av antioxidanter. Redan 1755 beskrev Carl Von Linné rosenroten som en läkeväxt i sin läkemedelshandbok. Rotens doft påminner om rosor – därav namnet.

För priser på behandlingar >> pris >>