Maria Åkerberg deepskin organics är svenska, 100 % ekologiska och naturliga makeup, hud- och kroppsvårdsprodukter från Dermanord. Deepskin organics fungerar djupt ner i huden och ger all den näring huden behöver. Det främjar en frisk och sund hud med normala hudfunktioner.

När du köper produkter hos mig så samlar du bonuspoäng som du kan använda senare.

logo maria akerberg

Du kan beställa produkterbjudanden eller andra av mina produkter för hudvård nedan via kontaktformuläret eller välkommen in på salongen. Du kan swisha innan eller betala med kort när du hämtar.

 

ERBJUDANDEN

Nyheter

mascara

Mascara Natural ger naturligt markerade och vackra fransar. Den tjocka fiberborsten och hudvårdande formulan förlänger och markerar varje enskild ögonfrans för en naturlig look.
Pris: 299 SEK 

Mascara All In One är en vegansk mascara som ger både längd och volym till dina fransar. Den har en smidig applikator och naturlig formula som täckar alla fransar från rot till topp, samtidigt som den lyfter och separerar för att skapa en fylligare franslinje. En perfekt mascara för dig som vill maxa dina fransar!
Pris: 299 SEK

Mascara Lash Edition är en vegansk mascara som hjälper att markera och definiera dina fransar. Bra också för korta fransar. Den har en smidig gummiapplikator och naturlig formula som separerar dina fransar och skapar en markerad och fyllig franslinje som håller hela dagen.
Pris: 299 SEK

Moulding Cream Energy

moulding cream

Moulding Cream Energy är en hårcreme som låter dig forma håret som du vill, samtidigt som det får textur, volym och flexibilitet. Passar allt från lockigt till rakt hår,  i alla längder. Frisyren håller länge och håret blir mjukt och vackert.  
Pris: 30 ml 69 SEK, 100 ml 199 SEK

Rosemary Conditioner

rosmarin

Hair Conditioner Rosemary är ett återfuktande balsam med Jojobaolja som reder ut håret och ger fin glans genom att släta ut hårstrånas ytskikt. Balsamet vårdar och mjukgör håret utan att tynga ner. Hair Conditioner Rosemary hjälper även till att minimera skador, såsom kluvna toppar och brutna hårstrån, genom att ge ett skydd till håret och på sikt göra det mer motståndskraftigt.

Eterisk olja av Rosamrin  har en renande och stärkande effekt på huden i hårbotten. Vid regelbunden användning minimeras torrhet och klåda och hårbotten blir mer balanserad, vilket gör detta balsam till ett fint alternativ för dig med atopiskt eksem.
Pris: 250 ml 249 SEK och 500 ml 349 SEK

Fotkräm

fotcreme

Fotkräm med rogivande doft som lindrar dina fötter.

Pris 229 SEK