Maria Åkerberg deepskin organics är svenska, 100 % ekologiska och naturliga makeup, hud- och kroppsvårdsprodukter från Dermanord. Deepskin organics fungerar djupt ner i huden och ger all den näring huden behöver. Det främjar en frisk och sund hud med normala hudfunktioner.

När du köper produkter hos mig så samlar du bonuspoäng som du kan använda senare.

logo maria akerberg

Du kan beställa produkterbjudanden eller andra av mina produkter för hudvård nedan via kontaktformuläret eller välkommen in på salongen. Du kan swisha innan eller betala med kort när du hämtar.

 

ERBJUDANDEN

Solprodukter - 25 % rabatt

solprodukter

Protecting Lotion / Oil Outdoor är en vårdande anti-age-creme / oil för både ansikte och kropp. Välgörande Jojobaolja, fuktgivande Aloe Vera och skyddande Titandioxid ger ett naturligt solfilter som vårdar och skyddar huden vid utomhusvistelse i sol, kyla och vind. Ju fler lager av Protecting Lotion Outdoor, desto bättre skydd mot solen.

Titandioxid är det bästa ämnet att använda som solfilter i solskyddsprodukter, även för barn. Det är det ämne som rekommenderas av hudläkare och vi har använt det sedan 1996. Titandioxid är ett mineral som ligger på hudytan och reflekterar solens strålning. Det går inte in i kroppen och det döljer inte hudens varningssignaler, såsom att huden blir röd när den utsätts för mer sol än den tål.

Sun Protecting Oil SPF 15 är en olja som ger både ansikte och kropp ett medelhögt skydd mot solens UV-strålning, samt mot kall luft. Passar även för barn.

Pris:
Sun Lotion SPF 20, 30 ml: 59 SEK (79)
Sun Lotion SPF 20, 100 ml: 187 SEK (249)
Sun Protection Oil SPF 15, 125 ml: 187 SEK (249)
After Sun Lotion, 250 ml: 262 SEK (349)
Lip Care Outdoor: 97 SEK (129)
Protection oil outdoor, 125 ml: 187 SEK (249)
Protection lotion outdoor, 100 ml: 187 SEK (249)

Aloe Vera Barbadensis är en svalkande och fuktgivande gel för solbränd, kliande och irriterad hud. Passar alla hudtyper.

Aloe Vera Barbadensis är en allround-produkt för familjens hemmaapotek. Den lindrar sveda och klåda vid solbränna, insektsbett och exempelvis vattkoppor. På sjukhus i England används Aloe Vera Barbadensis för att lindra brännskador.

Pris:
Aloe Vera Barbadensis, 30 ml: 37 SEK (49)
Aloe Vera Barbadensis, 100 ml: 127 SEK (169)
Aloe Vera Barbadensis, 250 ml: 187 SEK (249)

OBS. Kampanj till och med 7 augusti

Sweet breeze - 25 % rabatt

sweet breeze 25%

Hair & Body Shampoo Sweet Breeze är ett milt, vårdande schampo och en fräsch duschgel i ett. Produkten innehåller Vaniljextrakt och eteriska oljor av Grapefrukt och Pepparmynta som hjälper att binda fukt och ge håret glans.
Finns även fler produkter i samma doftserie.

Pris:
Cream Scrub Sweet Breeze, 200 ml: 224 SEK (299)
Hand Cream Sweet Breeze, 30 ml: 52 SEK (69)
Hand Cream Sweet Breeze, 100 ml: 142 SEK (189)
Deo Roll-On Sweet Breeze: 112 SEK (149)
Hair & Body Shampoo Sweet Breeze, 250 ml: 112 SEK (149)
Hair & Body Shampoo Sweet Breeze, 500 ml: 164 SEK (219)
Hair Conditioner Sweet Breeze, 250 ml: 187 SEK (249)
Hair Conditioner Sweet Breeze, 500 ml: 262 SEK (349)

OBS: Kampanj till och med 7 augusti

Face Palette Summer Haze

sommarpalett

Face Palette Summer Haze är en makeup-palett i limited edition för sommaren 2024, som skapar en naturligt solkysst look med vacker lyster.

Produkter som ingår:
• Blush Natural: Neutral, mörkrosa med inslag av brunt. Mångsidig nyans som kan användas som rouge, bronzer eller ögonskugga.
• Blush Apricot: Varm, aprikosfärgad nyans som ger huden en frisk rosighet. Highlighter • Bronze Glow: Highlighter i en varm nyans som ger ett naturligt, subtilt glow.

Pris: 299 SEK

Mascara

mascara

Mascara Natural ger naturligt markerade och vackra fransar. Den tjocka fiberborsten och hudvårdande formulan förlänger och markerar varje enskild ögonfrans för en naturlig look.
Pris: 299 SEK

Mascara All In One är en vegansk mascara som ger både längd och volym till dina fransar. Den har en smidig applikator och naturlig formula som täckar alla fransar från rot till topp, samtidigt som den lyfter och separerar för att skapa en fylligare franslinje. En perfekt mascara för dig som vill maxa dina fransar!
Pris: 299 SEK

Mascara Lash Edition är en vegansk mascara som hjälper att markera och definiera dina fransar. Bra också för korta fransar. Den har en smidig gummiapplikator och naturlig formula som separerar dina fransar och skapar en markerad och fyllig franslinje som håller hela dagen.
Pris: 299 SEK

Moulding Cream Energy

moulding cream

Moulding Cream Energy är en hårcreme som låter dig forma håret som du vill, samtidigt som det får textur, volym och flexibilitet. Passar allt från lockigt till rakt hår, i alla längder. Frisyren håller länge och håret blir mjukt och vackert.
30 ml. Pris: 69 SEK
100 ml. Pris: 199 SEK

Rosemary Conditioner

rosmarin

Hair Conditioner Rosemary är ett återfuktande balsam med Jojobaolja som reder ut håret och ger fin glans genom att släta ut hårstrånas ytskikt. Balsamet vårdar och mjukgör håret utan att tynga ner. Hair Conditioner Rosemary hjälper även till att minimera skador, såsom kluvna toppar och brutna hårstrån, genom att ge ett skydd till håret och på sikt göra det mer motståndskraftigt.

Eterisk olja av Rosmarin  har en renande och stärkande effekt på huden i hårbotten. Vid regelbunden användning minimeras torrhet och klåda och hårbotten blir mer balanserad, vilket gör detta balsam till ett fint alternativ för dig med atopiskt eksem.
250 ml. Pris: 249 SEK
500 ml. Pris: 349 SEK

Fotkräm

fotcreme

Fotkräm med rogivande doft som lindrar dina fötter. Pris 229 SEK